DEKRA AG egy elsősorban az európai piacra fókuszáló szolgáltató konszern. Alapvető célja, hogy Megbízói és azok munkatársai számára biztosítsa a hatékony és biztonságos üzleti működést és az üzleti folyamataik magas szintű minőségét.

A DEKRA AG jellemzői:

  • több mint 100 iroda
  • 62 oktatási központ
  • 1,8 billió € árbevétel
  • 16 123 munkatárs
  • 38 500 műszaki vizsgabázison évente 22 millió gépjármű műszaki vizsgáztatása
  • jelenlét 4 kontinensen – 32 európai országban, Brazíliában, Kínában és a Dél Afrikai Köztársaságban
  • Üzletágaink: DEKRA Personnel, DEKRA Automotive, DEKRA Industrial, DEKRA International

 

A DEKRA Arbeit GmbH-t a DEKRA AG egyik vállalataként 2000-ben alapították és azóta is az egyik legsikeresebb elhelyezés-orientált személyzeti szolgáltató cég Németországban. A németországi sikerek és a nemzetközi ügyfelek elvárása késztette a DERKA Arbeit Group -ot, hogy a kelet-európai munkaerőpiacot is meghódítsa, melynek során irodákat nyitott elsőként Horvátországban, Magyarországon, Szlovákiában, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Macedóniában, Csehországban és Spanyolországban.

Magyarországi leányvállaltunk 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy a németországi minta alapján sikereket érjen el a munkaerő-közvetítési és -kölcsönzési piacon. Szolgáltatásaink fő jellemzői az innovatív és modern személyzeti megoldások szervezése és tanácsadói szolgáltatások, amelyek illenek az Ön cégének elvárásaihoz.

Szolgáltatásainkat partnercégeinkkel együttműködve, az igényekhez igazítva alakítjuk és formáljuk piacképessé, a nemzetközi piaci trendeknek, a legújabb kutatásoknak megfelelően.

A világosan megállapított irányelveknek köszönhetően a DEKRA csoporton belül a DEKRA Arbeit a legmagasabb színvonalon képes megfelelni az ügyfelek legkülönfélébb igényeinek. Megoldásokat ajánlunk a munkaerő-kölcsönzéstől kezdve a munkaerő-közvetítésen át a vezetők kiválasztásáig és outplacement szolgáltatásig, akár a DEKRA AG más divízióival együttműködve.