„Olyan kockázatmentes szolgáltatás, mely megóvja a Cégét a felesleges hirdetési költségektől és az időigényes interjúztatási folyamatoktól, mely sikerre garanciát is vállalunk.”

Az ügyfél által megadott kompetenciák alapján választjuk ki és továbbítjuk azokat a pályázókat, akik a leginkább alkalmasak a feladat elvégzésére.
A DEKRA vállalja, hogy fogadja, szelektálja, értékeli a pályázati anyagokat, és a legmegfelelőbb jelölteket bemutatja a Megbízónak.
A közvetítési díj SIKERDÍJ, így kifizetésére csak akkor kerül sor, ha a DEKRA által közvetített munkatárssal a Megrendelő munkaviszonyt vagy munkavégzésre irányuló bármilyen egyéb jogviszonyt létesít.

A DEKRA garancia!

A DEKRA garanciát vállal a kiközvetített munkavállalókra és a partner igénye esetén 3-5 óra coaching keretében segíti az új kolléga beilleszkedését( szellemi munkaerő-közvetítés esetén érvényes, hiszen cégünk minden kiközvetített munkatárs után (munkakörtől függően) egyedi megállapodás szerinti időszakra garanciát vállal, amely időszak alatt esetleges meg nem elégedettség esetén ingyenesen, az eredeti profilnak megfelelő további munkatársakat mutat be.

A partner céggel egyeztetjük az adott munkakör betöltéséhez szükséges kulcs kompetenciákat. Ezeket kiemelve fogalmazzuk meg álláshirdetési javaslatunkat, majd jelentetjük meg a kiemelt állásportálokon a partnerrel történt egyeztetés után.

A keresés menete:

  1. Személyes találkozás a megbízó céggel, az igényelt pozíciók megbeszélése
  2. Szelekció, a megadott követélményeknek megfelelő munkavállalók kiválasztása
  3. Interjúk, a potenciális jelöltek meghallgatása, tesztelése, a legalkalmasabb jelöltek kiválasztása
  4. Önéletrajzok bemutatása a Megbízó részére
  5. Interjúk megszervezése
  6. Értékelés

Egyes kiemelten fontos, hirdetéssel nem kereshető közép és felső vezetői, vagy specifikus pozíciók esetében a direkt keresést javasoljuk, használva kiterjedt partner hálózatunkat. Adatbázisunk és a hirdetés kevésnek bizonyul, ezért ezekben az esetekben a direkt keresés eszközéhez fordulunk. Felkutatjuk azokat a szakembereket, akik az adott területen a piac meghatározó szereplői. Tesszük mindezt természetesen a legnagyobb diszkréció mellett.